top of page
Perkovatz -037.jpg

Heti menü ajánlatunk 

Étel- és italkínálatunkban korunk népszerű ételei mellett a hajdani Soproni Vármegye jellegzetes ízei, alapanyagai, hagyományos, házias receptjei is megjelennek. 

14. HÉT: MÁRCIUS 31. – ÁPRILIS 06.
Napi menünket 11 és 15 óra között kérhetik.
ELVITEL ESETÉN A CSOMAGOLÁSI DÍJ 300 Ft/ADAG

 Hétfő

"A" menü
Tojásleves
Rakott krumpli csemegeuborkával


ár: 2.640 Ft

"B" menü
Tojásleves
Joghurtos csirkemell zöldfűszeres salátával


ár: 2.840 Ft

"EXTRA" menü
Hagymaleves & Fetával és aszalt paradicsommal töltött csirkemell rántva vegyeskörettel

ár: 3.040 Ft

Csütörtök

"A" menü
Tárkonyos zöldségleves
Székelykáposzta

ár: 2.640 Ft


"B" menü

Tárkonyos zöldségleves
Magyaros sertésborda rántva rizi-bizivel


ár: 2.840 Ft

"EXTRA" menü
Hagymaleves & Fetával és aszalt paradicsommal töltött csirkemell rántva vegyeskörettel

ár: 3.040 Ft

Kedd

"A" menü
Karfiolkrémleves
Hentes tokány szarvacskatésztával


ár: 2.640 Ft

"B" menü
Karfiolkrémleves
Párizsi pulykamell párolt rizzsel és barackbefőttel


ár: 2.840 Ft

"EXTRA" menü
Hagymaleves & Fetával és aszalt paradicsommal töltött csirkemell rántva vegyeskörettel

ár: 3.040 Ft

Péntek

"A" menü
Sertésgulyásleves
Császármorzsa barackízzel

ár: 2.640 Ft


"B" menü
Sertésgulyásleves
Rántott tengeri hal párolt rizzsel és remoulade mártással


ár: 2.840 Ft

"EXTRA" menü
Hagymaleves & Fetával és aszalt paradicsommal töltött csirkemell rántva vegyeskörettel

ár: 3.040 Ft

Szerda

"A"menü
Húsleves cérnametélttel
Szezámmagos rántott csirkemell
majonézes kukoricával és párolt rizzsel


ár: 2.640 Ft

"B"menü
Húsleves cérnametélttel
Lecsós sertésborda hasábburgonyával


ár: 2.840 Ft

"EXTRA" menü
Hagymaleves & Fetával és aszalt paradicsommal töltött csirkemell rántva vegyeskörettel

ár: 3.040 Ft

logo.png

Legyen a vendégünk és térjen be hozzánk máskor is!

9400 Sopron, Széchenyi tér 12. | Tel.: +36 99 316 839 | info@perkovatz.hu

bottom of page